Таман за зимата ,че хубаво сцеплението е тея патерици !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почна се!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщениеТаман за зимата ,че хубаво сцеплението е тея патерици !Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
идвам от мойта тема тука да питам щото съм голяма шматка...
Искам да питам дали джанти МОМО R15 от Opel Astra GSI 1.8 16v ще станат за 33-ката.Eдин приятел ги продава с гумите за 300лв.,ама гумите са бомбок.За мен каза ,че ще са 200лв. 4х100 са отворите на джантите.Та дали ще станат питам аз?Въпреки че нямам още кола, оригинално МОМО за 200лв. си е печалба от тотото.
Comment
-
тъй, всички дет карате 33ки знайте че централния отвор е 58,6, а не както пише за "фют ерата" 58,1(демек ако съдим по главините 33ките са чистокръвни алфи) ... и ако не сте виждали 33ка 215/40 .. е вече има такава без да опира никъде отпред
утре ше ги завивам отзад, шот задните две патерици са от 145/6 и дефакто са с по-тесни отвори ... как ше ги вадя - не знам
Last edited by Kris; d.m.y г., 18:50.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Отзад със сигорност ще ти опрат (казвал съм ти защо). Хубавото е, че можеш да сложиш фланци само отзад и да не загрозиш положението. Остава само проблема с късите ти болтове. И пак казвам, като взимаш гуми взимай 205/45 или 205/50 за да нямаш грижи
Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениетъй, всички дет карате 33ки знайте че централния отвор е 58,6, а не както пише за "фют ерата" 58,1(демек ако съдим по главините 33ките са чистокръвни алфи) ... и ако не сте виждали 33ка 215/40 .. е вече има такава без да опира никъде отпред
утре ше ги завивам отзад, шот задните две патерици са от 145/6 и дефакто са с по-тесни отвори ... как ше ги вадя - не знам
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Заспаха перфектно, но не съм сигурен дали си заслужава главоболията ... ето и една равносметка:
490 - джанти+галоши
53 - доставка еконт
15 - разкомплектоване гуми/джанти
20 - 4 втулки за централения отвор на джантите
8 - 8 по-дълги болта за задните колела
3 - 2 фланеца за отзад ладови 5мм
------------589 лева---------------
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщениеЗаслужава си
Comment